Balon Süsleme

Všetky online filmy

Amasya’da yeni taşındıkları 3’üncü kattaki evin henüz camı royalbet bonus takılmamış balkonundan komşularının eşya taşımasını izlerken dengesini kaybedip düşen 3 yaşındaki M.A.Ç., ağır yaralandı. Antalya ve İstanbul’da eş zamanlı olarak operasyonlar düzenlenirken, soruşturmada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le ilgili çarpıcı bir detay yer aldı. 3 bin 809 sayfalık iddianame kapsamında hakim karşısına çıkan tutuklu sanıklar, iddiaları reddederek tahliye talebinde bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik açılan ‘yolsuzluk’ davasında, aralarında görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu’nun da yer aldığı 53’ü tutuklu 414 sanığın yargılandığı davanın 73’üncü duruşması görüldü.

19 Mart sürecinde Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından istibdad cephesi CHP’ye kayyım atamayı düşünmüştü. Tarih boyunca bu kavram üzerinden birçok farklı ya da karşıt felsefe akımları ve okulları ortaya çıkmıştır. Gerçeklik kavramı da buradaki gerçek kavramından hareketle kullanılan, gerçek olarak var olan şeylerin tümünü ifade eden bir kavramdır. Ontoloji ve epistemoloji alanında, bazen bu alanları birbiriyle ilişkilendiren bazen ayrıştıran anlam katmanlarıyla kullanılan bir kavramdır gerçek. Gerçek veya hakikat, felsefi bir kavram olarak, genel anlamda, düşüncede var olan şeylere karşıt anlamda var olan, düşünülmüşün dışında olan anlamındadır.

ABD emperyalizminin sayısız suikast girişiminden kurtulan anti-emperyalist dev adam, 90 yaşında yatağında yaşlılık sonucunda öldü. Yüzyılın ikinci yarısının en büyük devrimcilerinden Fidel Castro,13 Ağustos 1926 tarihinde doğmuştu; eğer yaşasaydı şimdi 100 yaşında olacaktı. İşçi sınıfı öyle bir sınıftır ki en keskin zihinleri, en yetenekli gençleri tüm insanlığı özgürleştirecek olan büyük kavgasına çeker.

Yazının başlığı neredeyse bugün yaşananları yıllar öncesinden haber veriyor. ABD, Küba halkını aç, sağlık tedbirlerinden yoksun ve karanlıkta bırakarak işçi devletini yıkmaya çalışıyor, Küba yönetimine hâkim olan güçler bu tehdide karşılık verecek bir politika izleyemiyor. Ama bu senaryoda kayyım yönetimi kanunen partiyi olağanüstü kurultaya götürmek zorundaydı ve bu halde Özgür Özel-Ekrem İmamoğlu ekibinin yeniden seçimle başa geleceği belli olmuştu. Arjantin’de 12 Eylül türü diktatörlüğü görmüş, Brezilya’da Lula’nın ihanetine karşı mücadele etmiş, parti yöneticisi, tarihçi, 90 kitabın yazarı, aydın, görmüş geçirmiş bir devrimci Marksist yoldaşımızın böylesine sevinmesi başka neyin işareti olsun ki?

DİP Merkez Komitesi Açıklaması: NATO’nun uzantısı CENTO’nun mirasçısı üçlü ittifaka hayır!

  • Ayrıca akıllı cep telefonu modelleri, derin dondurucu, buzdolabı, yağ ölçer baskül gibi fırsat ürünleri reyonlarda yerini alacak.
  • Dizi; aşkın yalnızca iki insan arasında değil, aileler, gelenekler ve kuşaklar arasında da sınandığını sıcak, eğlenceli ve duygusal bir dille anlatıyor.
  • YENİ Parti Hakkında Bomba İddia Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yoluna CHP’yle devam edeceğini açıklamasının ardından, siyaset gündemine yeni bir iddia düştü.
  • Muş’ta çeşitli temaslarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ‘Terörsüz Türkiye’ vizyonunun şehirlere yeni yatırımlar, üretim ve istihdam kazandıracağını söyledi.
  • Son dakika haberine göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bakanlık tarafından yetkilendirilen iş güvenliği uzmanlarının kademeli olarak aşı takvimine dahil edildiğini duyurdu.
  • Sayfalarında ülkemizin tarihi ve turistik simgelerinin kullanıldığı yerli e-pasaportlarda artık ‘Turkey’ yerine de Türkiye ifadesi kullanılacak…

Sanal medyada yayınladığı videolar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve 3 Temmuz’da tutuklanan Deniz Göktaş, 28 Ağustos’ta tahliye edilmesinin ardından bu kez ‘suçu ve suçluyu övme’ suçundan yeniden tutuklandı. Meclis’in üstüne düşeni yaptığını ve sorumluluğun artık kamu ile millette olduğunu vurgulayan Tekin, yeni eğitim-öğretim yılının okullarda ‘milli birlik ve beraberlik’ farkındalığıyla başlayacağını açıkladı. Muş’ta çeşitli temaslarda bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ‘Terörsüz Türkiye’ vizyonunun şehirlere yeni yatırımlar, üretim ve istihdam kazandıracağını söyledi.

Gülistan Doku soruşturması kapsamında gerçekleştirilen 5’inci dalga operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Hazine ve Maliye Bakanlığının kira sözleşmelerinin e-Devlet Kapısı üzerinden hazırlanmasını zorunlu hale getirmeye yönelik çalışması gayrimenkul sektörü temsilcileri ve tüketici derneklerince olumlu karşılandı. Ticaret Komiseri Maros Sefcovic, ekime kadar somut sonuçlara ulaşılması gerektiğini söyledi. İnternette atışan kişilerin “hoca efendi” değil “sosyal medya fenomeni” olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten Erdoğan, bu polemiklerin kibir ve daha fazla izlenme arzusuyla yapıldığını söyledi. TRT1 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen fenomen dizisi Teşkilat’ın yeni sezonunda Tolga Sarıtaş’ın oynadığı karakter Altay’ın eşi geliyor.

İngiltere’de değişim rüzgarı: Muhafazakar Parti’ye kadın lider

Devrimci İşçi Partisi olarak Ankara Polatlı OSB’de bulunan Panelsan Çatı Cephe Sistemleri fabrikası önünde direnişte olan işçileri ziyaret ettik. Sağlıkları hatta canları pahasına çalışmaya devam edebiliyorlar. Örgütsüz işçi ve emekçiler işsiz kalma korkusuyla bu dayatmalara boyun eğmek zorunda kalabiliyor. Ancak patronlar ve yöneticiler birçok durumda gerekli önlemleri almaya, havalandırma ve klima imkânı sağlamaya, çalışma sürelerini işçi sağlığını gözeterek sınırlamaya maliyetleri gerekçe göstererek yanaşmıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
{"prefetch":[{"source":"document","where":{"and":[{"href_matches":"\/*"},{"not":{"href_matches":["\/wp-*.php","\/wp-admin\/*","\/wp-content\/uploads\/*","\/wp-content\/*","\/wp-content\/plugins\/*","\/wp-content\/themes\/smyrna\/*","\/*\\?(.+)"]}},{"not":{"selector_matches":"a[rel~=\"nofollow\"]"}},{"not":{"selector_matches":".no-prefetch, .no-prefetch a"}}]},"eagerness":"conservative"}]}